Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Самко О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. |
Самко О. О. Розвиток туризму в України як індикатор рівня використання її туристичного потенціалу [Електронний ресурс] / О. О. Самко // Інноваційна економіка. - 2013. - № 2. - С. 26-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2013_2_7
| 2. |
Самко О. О. Тенденції та перспективи розвитку туристичного ринку Чернігівського регіону [Електронний ресурс] / О. О. Самко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2012. - № 4. - С. 182-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtue_2012_4_29
| 3. |
Бутко М. П. Генезис економічної теорії та методологічні підходи до оцінки туристичного потенціалу регіону [Електронний ресурс] / М. П. Бутко, О. О. Самко // Економіка та держава. - 2009. - № 5. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2009_5_12
| 4. |
Самко О. О. Організаційно-економічний механізм реалізації туристичного потенціалу регіону [Електронний ресурс] / О. О. Самко // Інвестиції: практика та досвід. - 2013. - № 6. - С. 20-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2013_6_6
| 5. |
Самко О. О. Особливості стратегічного планування реалізації туристичного потенціалу в умовах сталого розвитку [Електронний ресурс] / О. О. Самко. // Ефективна економіка. - 2013. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2013_2_56
| 6. |
Самко О. В. Історіографія репараційного аспекту відбудови харчової промисловості України (1945–1953 рр.) [Електронний ресурс] / О. В. Самко // Гілея: науковий вісник. - 2016. - Вип. 114. - С. 79-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gileya_2016_114_22
| 7. |
Дерій Ж. В. Проблеми фінансового забезпечення інноваційного розвитку харчової промисловості [Електронний ресурс] / Ж. В. Дерій, Н. В. Завгородня, О. О. Самко. // Фінансові дослідження. - 2017. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/find_2017_2_12 Підвищення ефективності виробництва харчової промисловості є стратегічним завданням для країни, розв'язання якого забезпечить умови для збільшення та покращання кількісних і якісних показників розвитку її економіки. Багаторічний досвід економічного розвитку свідчить, що в ефективному функціонуванні суб'єктів господарювання харчової сфери багатьох країн інновації відіграють вагому роль, забезпечивши стратегічні переваги лідерам інноваційних процесів. Увагу варто приділити питанню фінансування розвитку інновацій, яке в Україні не здійснюється належною мірою. Тому тема вибору джерел фінансування дуже актуальна як для великих вітчизняних підприємств і зарубіжних бізнесменів, політиків, учених, так і для пересічних громадян, тому що додаткові інвестиційні ресурси в інноваційний розвиток харчової промисловості - це прямий шлях до сталого розвитку суспільства, стабілізації соціально-економічної ситуації в країні.
|
|
|